Over ons

Kantoor NV Gorris verzekeringen is in Heist-op-den-Berg en omstreken een vertrouwde naam als het op financiële dienstverlening aankomt. Wat 40 jaar geleden begon met vader Gorris als accountant en beheerder van een bankfiliaal van het toenmalige Gemeentekrediet, wordt voortgezet door de 2de generatie met kantoorhouder Dhr Jos Gorris. Initieel fiscalist – accountant van opleiding en beroep, heden ten dage uitsluitend onafhankelijk en gespecialiseerd verzekeringsmakelaar.

Uniek is wel de blijvende globale financiële dienstverlening die verstrekt wordt door de ‘familie’ Gorris; maar elk vanuit diens eigen expertise en afzonderlijke vennootschappen; zodat conform recente regulering geen enkel gevaar opduikt voor belangenconflicten.

Omdat specialisatie overigens zowat onontbeerlijk geworden is, heeft broer Marc Gorris een tijd geleden de accountancy – activiteiten voor zijn rekening genomen. En broer Raf is al vele jaren werkzaam als zelfstandig AXA -bankagent. Met enige trots kunnen we dus stellen dat de familie Gorris een volledige financiële dienstverlening blijft verstrekken.

Net zoals mijn broers probeer ik de initiële kantoorwaarden levendig te houden. In de allereerste plaats door onze professionele dienstverlening dat voorts gewaarborgd wordt door lidmaatschap van het kantoor bij beroepsorganisaties als Brocom en het FVF. Natuurlijk zijn we tevens een door de Belgische financiële toezichthouder ‘FSMA’ erkend makelaarskantoor.

Maar ook de klantgerichte aanpak sinds het eerste uur trachten wij in ere te houden. Zo staan we u bij schade altijd persoonlijk bij en zorgen wij voor een stipte opvolging. Indien nodig voorzien we ook persoonlijk overleg met de aangestelde expert. En waar vindt u een makelaar die zelf 6 vervangingsvoertuigen ter beschikking stelt van zijn klanten? Het is deze persoonlijke service die onze klanten op prijs stellen en die ook tot uiting komt in ons maatwerk en onze adviezen op allerlei vlak, waarbij we steevast uw belangen verdedigen. Omdat u als onze klant niets minder verdient.

Onze ruime openingsuren met twee laatavond openstellingen (tot 20u00 op maandag en woensdag) en open op zaterdagmorgen bieden alle klanten ruim de mogelijkheid voor een discreet persoonlijk onderhoud. Ons 6 – koppig team staat altijd paraat voor elk van u. En via onze permanentie – dienst kunt u ons 24 u op 24 u, en 7 dagen op 7 contacteren. Het is dus niet verwonderlijk dat u van Heist over Antwerpen tot bijna eender waar in de Kempen de weg vindt naar ons kantoor. En daar zijn wij bijzonder fier op !

handtekening-jos

 

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen in het centrum van Heist-op-den-Berg, aan de Boudewijnlaan, de belangrijke verbindingsweg tussen Mechelen en Geel. Er is ruime parking voor het gebouw.

Team

Bert Meuris

Productie

Mail mij

Conny Van Camp

Schadebeheerster

Mail mij

Jos Gorris

Zaakvoerder

Katrin Rens

Productie

Mail mij

Kris Sterckx

Productie

Mail mij

Marleen Stroobants

Miriam Lambrechts

Schadebeheerster

Mail mij

Toon Gorris

Schadebeheer

Mail mij

Wytse Cannaerts

Schadebeheer

Mail mij

Partners

Openingsuren

mavm 9u-12u30nm 14u-17u / 18u30-20udivm 9u-12u30nm 14u-17uwovm 9u-12u30nm 18u30-20udovm 9u-12u30nm 14u-17uvrvm 9u-12u30nm 14u-17uzavm 9u-12u00nm geslotenMaak een afspraak

Gratis advies

Samen met u zoeken we naar een verzekering op maat.

Doe een aanvraag